perjantai 14. maaliskuuta 2014

Synttärit!

Hupsista, taas aikaa on vierähtänyt ja blogi on jäänyt muun hulinan keskellä. Samalla on ehtinyt tapahtua kaikenlaisia elämänmuutoksia. Toinen meistä on siirtynyt opiskelijaelämästä työelämään ja muutto omaan kotiin alkaa olla voiton puolella. Tänään Repe täyttää kaksi vuotta ja synttäreitä juhlitaan asianmukaisesti; herkkuruoka aamupalaksi, lahjaksi iso luu, paljon ulkoilua ja treenausta. Jos mietitään viimeistä kahta vuotta niin Repe on kyllä meidän yksi unelmien täyttymys, vaikka mustia karvoja vilistää nurkissa aivan loputtomiin. ;)

Treenit ovat ehkä olleet nyt hieman vähäisempiä, mutta Repessä näkyy jo selvä aikuistuminen. Uhmaamista ei hirveästi enää ole ja perustottelevaisuus on ihan hyvällä mallilla verrattuna aikaisempaan. Tulossa piakkoin lisää kuulumisia, yritetään skarpata hieman tässä blogin kirjoituksessa. :D Nyt puuhastelemaan synttärisankarin kanssa kun sääkin ulkona on mallillaan! :))




1 kommentti:

  1. Onnea Repelle! Rakastan käyttölinjaisia labbiksia se on mun lempi rotu :D Itselläni on käyttis labbis ja käyttis kultsi mix Bella hän on kyllä kaunis neiti :3 Repe on komia poju :3 Käykääpä vastavierailulla omassa koira blogissani. http://bellajasindy.blogspot.fi/

    VastaaPoista