tiistai 1. tammikuuta 2013

Hyvää uutta vuotta 2013!

Repe koki yöllä elämänsä ensimmäisen vuodenvaihteen. Pientä levottomuutta oli havaittavissa, mutta Repeläinen pysytteli yllättävän rauhallisena ja nukkui suurimman osan illasta. Välillä täytyi toki käydä katselemassa ikkunasta, mitä ulkona tapahtuu ja iltapissalla käynti oli vähän pelottavaa.

Palataampas vielä hetkeksi kuitenkin loppuvuoteen. Joulukuun alussa kävimme pentueen toisessa tapaamisessa Vantaalla. Pennut tutustuivat riistaan ja saimmekin mukaan kotiin vietäväksi variksen, jolla harjoitella. :D Mukavaa oli tutustua myös Repen siskoon Unniin, jota emme olleet nähneet kuin luovutusiässä viimeksi. Repellä ja Unnilla saattaakin olla treffit joskus tulevaisuudessa.. ;) Jälleen kerran tapaaminen oli antoisa, Repe näki sisaruksiaan ja tarjoilutkin olivat loistavat, kiitos niistä taas Annika ja Tomi! :)

Tänä vuonna Repe pääsee tositoimiin ja odotamme innolla, mitä uusi vuosi tuokaan tullessaan, toivottavasti paljon kehitystä! Tällä hetkellä näyttää, että hyvään suuntaan ollaan menossa ainakin sen suhteen, että Repen uhmahepulit ovat kadonneet, siis ainakin toistaiseksi. :D Hyvää uutta vuotta 2013! :)

Kinkun syönti sai Repen väsähtämään mummolassa. :)


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti